Koopadvies

6x onze favoriete dart webshops voor 2022

Het is ideaal om dartartikelen online te bestellen; zo heb je zonder al te veel moeite snel een nieuw setje pijlen, vervangend dartbord of een ander dart accessoire in huis. Maar voor welke webwinkel moet je kiezen? We zetten 6 goede en betrouwbare dart webshops op een rij.

Dart webshops

Darten is zeker geen dure sport, maar wie vaak een pijltje gooit, heeft regelmatig vervangend materiaal nodig. Maar wat is daarvoor de beste webwinkel? Om je te helpen, scheiden we het kaf van het koren met onze favoriete dart webshops.

1. Dartshop Leiden

Dartshop Leiden is een populaire online darts shop voor zowel Nederland als België. Het assortiment is uitgebreid en up-to-date, dus je vindt er de nieuwste dartartikelen. De producten zijn scherp geprijsd en de klantenservice is goed. Bij Dartshop Leiden is het ook mogelijk om dartartikelen te bedrukken, zoals een flight, dartbord, surround of cabinet.

2. DartDiscounter

Twee dingen vinden we bij een dartwinkel belangrijk: een groot aanbod en een scherpe prijs. DartDiscounter heeft het allebei. De webwinkel heeft een enorm ruim assortiment aan dartborden en dartpijlen, die goed zijn geprijsd.

In de overzichtelijke webshop kun je ook terecht voor surrounds, matten, verlichting en meer. Verder onderscheidt de dartwebsite zich door een snelle levering en goede klantenservice.

Lees ook: Darts Black Friday 2021: deals voor dartborden, dartpijlen en meer

3. Bol.com

Ook bij de bekendste webwinkel van Nederland kun je terecht voor je dartpijlen, dartborden en meer. Doordat Bol.com naast zijn eigen assortiment ook artikelen aanbiedt van externe verkopers, is de keuze ongelooflijk groot.

Een ander voordeel is dat je bestelt bij een vertrouwde webwinkel en je kunt rekenen op een uitstekende klantenservice. Wel leert de ervaring dat je op andere websites soms net wat goedkoper uit bent.

4. Amazon

In veel landen is Amazon al de grootste retailer, en inmiddels timmert de e-commerce gigant ook aan de weg in Nederland en België. Het aanbod bij ’s werelds grootste webshop is gigantisch – ook wat dartartikelen betreft. Minpuntje is dat het er allemaal vrij onoverzichtelijk is, maar met de scherpe prijzen nemen we dat graag voor lief.

Een ander voordeel is dat de producten doorgaans veel (Engelstalige) reviews hebben – meer dan bij andere darts webshops. Dit geeft je een goede indicatie van wat je van het product kunt verwachten.

5. Decathlon

Dat Decathlon uitblinkt in een goede prijs-kwaliteitverhouding, bewijst de sportwinkel ook als het om darten gaat. Het darts-assortiment is daar niet al te groot, maar de artikelen zijn wel erg goed geprijsd.

Een dartbord haal je er al binnen vanaf € 11,99 en een setje dartpijlen is te bestellen voor € 3,99. Hoogwaardigere (en duurdere) producten zijn er overigens ook.

6. Dartshopper

Een andere grote speler in de dartwebshops is Dartshopper. Die laat zich goed vergelijken met DartDiscounter: een ruim assortiment met scherp geprijsde artikelen.

Ondanks dat de winkel tot onze favorieten behoort, zijn er wel minpuntjes. Veel producten in het assortiment zijn niet op voorraad. Bovendien laat de levertijd en klantenservice soms te wensen over.

Beste dart webshop

Wat zijn jouw ervaringen met deze webshops? Meld het hieronder in de reacties.

Write A Comment

Maandelijks de beste darttips in je mailbox

Wil je jezelf verbeteren met darten en de beste darttips van Darten.info ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

welk dartpijl gewicht

Maandelijks de beste darttips in je mailbox

Wil je jezelf verbeteren met darten en iedere maand de beste darttips van Darten.info ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!