Koopadvies

4x onze favoriete dart webshops voor 2021

Het is ideaal om dartartikelen online te bestellen; zo heb je zonder al te veel moeite snel een nieuw setje pijlen, vervangend dartbord of een ander dart accessoire in huis. Maar voor welke webwinkel moet je kiezen? We zetten 4 goede en betrouwbare dart webshops op een rij.

Dart webshops

Darten is zeker geen dure sport, maar wie vaak een pijltje gooit, heeft regelmatig vervangend materiaal nodig. Maar wat is daarvoor de beste webwinkel? Om je te helpen, scheiden we het kaf van het koren met onze favoriete dart webshops.

1. DartDiscounter

Twee dingen vinden we bij een dartwinkel belangrijk: een groot aanbod en een scherpe prijs. DartDiscounter heeft het allebei. De webwinkel heeft een enorm ruim assortiment aan dartborden en dartpijlen, die goed zijn geprijsd.

In de overzichtelijke webshop kun je ook terecht voor surrounds, matten, verlichting en meer. Verder onderscheidt de dartwebsite zich door een snelle levering en goede klantenservice.

2. Bol.com

Ook bij de bekendste webwinkel van Nederland kun je terecht voor je dartpijlen, dartborden en meer. Doordat Bol.com naast zijn eigen assortiment ook artikelen aanbiedt van externe verkopers, is de keuze ongelooflijk groot.

Een ander voordeel is dat je bestelt bij een vertrouwde webwinkel en je kunt rekenen op een uitstekende klantenservice. Wel leert de ervaring dat je op andere websites soms net wat goedkoper uit bent.

3. Decathlon

Dat Decathlon uitblinkt in een goede prijs-kwaliteitverhouding, bewijst de sportwinkel ook als het om darten gaat. Het darts-assortiment is daar niet al te groot, maar de artikelen zijn wel erg goed geprijsd.

Een dartbord haal je er al binnen vanaf € 11,99 en een setje dartpijlen is te bestellen voor € 3,99. Hoogwaardigere (en duurdere) producten zijn er overigens ook.

4. Dartshopper

Een andere grote speler in de dartwebshops is Dartshopper. Die laat zich goed vergelijken met DartDiscounter: een ruim assortiment met scherp geprijsde artikelen.

Ondanks dat de winkel tot onze favorieten behoort, zijn er wel minpuntjes. Veel producten in het assortiment zijn niet op voorraad. Bovendien laat de levertijd en klantenservice soms te wensen over.

Beste dart webshop

Wat zijn jouw ervaringen met deze webshops? Meldt het hieronder in de reacties.

Write A Comment