Tips

Leer sneller rekenen met deze gratis dartbord-poster

Voor wie nog veel kan verbeteren met rekenen, maakte Darten.info een poster. Door de gratis poster uit te printen en naast je dartbord te hangen, ken je de getallen vlug uit je hoofd. Zo wordt het rekenen makkelijker en het darten leuker. Downloaden maar!

Vul hieronder je email-adres in en download je gratis dartbord-poster! Binnen enkele minuten heb je hem in je mailbox.

Behalve de dartbord-poster ontvang je van ons iedere maand een nieuwsbrief met darttips. Je kunt je altijd hiervoor afmelden.

Dartbord-poster voor puntentelling

Bij het darten helpt het erg als je direct weet voor welk puntenaantal een dubbel of triple staat – zonder dat je de keersom nog eerst in je hoofd moet maken. Zo ben je niet eerst bezig met wat 19 maal 3 is, maar weet je direct dat het kleinste vakje van de 19 voor 57 punten staat. Het zal het rekenen een stuk makkelijker maken.

Via de bovenstaande knop download je de dartbord-poster op hoge resolutie. Die print je bijvoorbeeld op een A4’tje uit en hang je naast je dartbord op. Je zal snel merken dat je de puntenaantallen van de dubbels en triples snel uit je hoofd kent en dan kan het papiertje de prullenbak in. Ontvang je de dartbord-poster niet? Stuur dan een e-mail naar info@darten.info, dan sturen we hem naar je op.

Een andere manier om handig te worden met de puntenaantal van de dubbels en triples, is door de tafel van 2 en 3 te leren. Tot de 12 zal dat niet niet zo moeilijk zijn, aangezien dit op de lagere school werd geleerd. Maar de nummers 13 tot en met 19 kunnen misschien wel wat oefening gebruiken.

wdt_IDNummerDubbelsTriples
1123
2246
3369
44812
551015
661218
771421
881624
991827
10102030

Meer darttips?

Wil je meer van dit soort dart tips? Bekijk ook deze artikelen:

Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Write A Comment

Maandelijks de beste darttips in je mailbox

Wil je jezelf verbeteren met darten en de beste darttips van Darten.info ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

welk dartpijl gewicht

Maandelijks de beste darttips in je mailbox

Wil je jezelf verbeteren met darten en iedere maand de beste darttips van Darten.info ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!